Poliklinika Medicor MM Čapljina

Radno vrijeme

Pon.-Pet.: 7:00 - 20:00
Sub.: 7:00 - 14:00

Lokacija

Ante Starčevića, Čapljina

Kontakt

036 843 154
036 843 153

Neuropsihijatrija

Home /

Neuropsihijatrija

Područje neuropsihijatrije usmjereno je na proučavanje i liječenje poremećaja mentalnog zdravlja koji su povezani s neurološkim stanjima.

Neuropsihijatri su specijalizirani za liječenje širokog spektra stanja, s posebnim fokusom na neurološke bolesti poput demencije, Parkinsonove bolesti, epilepsije i moždanog udara te za psihijatrijske bolesti poput depresije, shizofrenije, bipolarnih poremećaja i dr. Za dijagnosticiranje ovih stanja koristi se procjena mentalnog statusa, neurološki pregled, neuropsihološko testiranje i snimanje mozga. Liječenje obično uključuje kombinaciju farmakoterapije, psihoterapije, rehabilitacije i upravljanja simptomima kako bi se poboljšala kvaliteta života pacijenata.

Ključno je dati prioritet prevenciji, a rano otkrivanje i intervencija mogu pomoći usporiti napredovanje neuroloških bolesti. Suradnja s drugim medicinskim stručnjacima, socijalnim radnicima i terapeutima ključna je za pružanje sveobuhvatne skrbi za osobe sa složenim neurološkim i psihološkim potrebama.

Naručite se

Naši specijalisti na području radiologije

cropped-poliklinikamedicor-mm-thumb.png

Dermatologists

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, volutpat cubilia suscipit

Vaše zdravlje na prvom mjestu. Višegodišnje iskustvo u zdravstvenoj djelatnosti od sada još dostupnije Vama.

Lokacija
Radno vrijeme

Pon. – Pet. 07:00 – 20:00

Sub. 07:00 – 14:00

Radno vrijeme